VM 2018 fotbollströjor landslag,sverige fotbollskläder barn,brasilien fotbollströja

Fotbolls-VM 2018 barcelona matchtröja barn,ronaldo fotbollströjachelsea tröja

Kvalificeringen komplicerad för La Roja

Frank Tigani bedömer Spaniens chanser att kvalificera sig till VM efter deras chockdrag mot Finland.

Den värsta prestationen av en försvarande världscupmästare var Frankrike år 2002. Efter att ha vunnit VM-matchen på hemmafru fyra år tidigare lyckades inte Les Bleus att vinna en match i gruppfasen i Korea och Japan, de lyckades inte ens ett enda mål. Efter att ha dragit sig igår kväll kan Spanien till och med gå bättre, eller sämre än fransmännen - de kanske inte alls kvalificerar sig.

Efter att endast ha tagit hemlagning till Finland är Spaniens väg till Brasilien nu något komplicerat. De är två poäng bakom Frankrike som de spelar nästa tisdag. Ingenting mindre än en seger är tillräckligt och om de kommer upp korta är det troligt att de kommer att leda sig till en knepig tvåbensig play-off med en annan placerad sida från kontinenten.

Det finns nio grupper i UEFA-kvalificeringszonen, men bara de bästa åtta kommer att bli berättigade till play-offs. Om man antar att Spanien i värsta fall faller bakom franska och gör play-offs, så står det för att spela Ungern, Sverige, Bulgarien, Kroatien, Grekland, Island eller England. Ingen av dessa potentiella band skulle vara förutfattade slutsatser, särskilt med tanke på arten av tvåfina band som kan producera de mest oväntade vinnarna. Tänk Australien mot Uruguay i kvalificeringen för världscupen 2006, Chelsea mot Barcelona i 2011-12 Champions League och tänk Frankrike mot Bulgarien 1993.

Första sidan av Katalonas sport "dagligen El Mundo Deportivo, läs på lördag morgon," Red Alert "och kallade spelet mot Frankrike en fråga mellan liv och död. Men kanske blev de lite för bärna. Kanske är det fortfarande för tidigt att låta alarmklockorna dock mycket svårare La Roja har gjort sitt bud för att behålla sin titel.

När allt kommer omkring var Spanien klart den bättre sidan på fredagskvällen. Dominerande dominerade dominans, hade fler skott på mål och hade chansen att komma undan med alla bytet. På någon annan natt, med lite lycka, skulle de ha.

Men det är aldrig lätt att spela mot en sida som sätter alla tio män bakom bollen och sitter djupt och tillåter nästan motståndet bollen för hela nittio minuter. Penetrerar en organiserad vägg av tio män är alltid svår, oavsett deras individuella kvalitet. Och så bevisades det igen.

Tidigare och under de senaste veckorna har vi sett Barcelona, ​​vars spelstil inte är så oavsiktligt som i Spanien, lider när man spelar ultra-defensiva lag. Under den katalanska senaste torra plåstret var en av kritiken riktad mot dem att deras attackerande spel hade förlorat sin kant, det var långsamt och förutsägbart. Och det här är precis vad Spanien var mot Finland - långsamt och förutsägbart.