VM 2018 fotbollströjor landslag,sverige fotbollskläder barn,brasilien fotbollströja

Fotbolls-VM 2018 barcelona matchtröja barn,ronaldo fotbollströjachelsea tröja

Spaniens blushes sparas och Serbien Smeltz under tryck

En annan serie VM-vänskapsmatcher fräscha ut ur ugnen för att du ska njuta av denna helgdag helgdag, precis efter dessa meddelanden ... Turneringsfavoriter Spanien fick sina förberedelser till en jitterig start mot något mindre än stellar motstånd och vann 3-2 över Saudiarabien med tillstånd av ett sista minuten mål från ersättare Fernando Llorente. Euro 2008-vinnarna fällde en kantlinje i full styrka med att återställa Fernando Torres och Cesc Fabregas på bänken, men det var inte heller ett utseende. Deras relativt ljumma start kommer utan tvekan att ses över av Del Bosque och hans coachingteam när de flyttar framåt.

La Roja blev dock segrörande, ändå - med de återstående målen som David Villa och Xabi Alonso gjorde - så har något att bygga på eftersom deras första fixtur, mot Schweiz, lockar någonsin närmare. Tyskland VM tröja 2018

Honduras, ett av lagen Spanien måste möta i Grupp H, började sina förberedelser med ett vänligt mot Vitryssland. Utspelning av en relativt stark sida (saknar Premier League-stjärnorna Wilson Palacios och Maynor Figueroa) gjorde matchen 2-2 med mål som kommer från Georgie Welcome och, framför allt, en utmärkt frispark med tillstånd av Julion Leon.

f:id:fotbollstrojornamn:20180702225246j:plain

Två dagar tidigare, garanterade den tredje och sista motståndaren att möta Spanien (Chile) värd Zambia och ökade sin moral med en 3-0 seger; med två mål från ersättare Alexis Sánchez och en tredjedel kommer från mittfältaren Jorge Valdivia.

Inte de som bor på den olyckliga förlusten av kapten Michael Ballack och medfältare Christian Traesch, Tyskland plockade sig upp och breezed över Ungern 3-0. Vi vet att Phillip Lahm har tagit kaptenens kapsel i frånvaro av Ballack och 5 minuter till den första officiella vänskapsmannen (Tyskland skolade en lokal amatör under 20-matchen 24-0 några dagar före matchen) vi lärde oss också att Lukas Podolski är nu framför kön för straffavgift - han är skyldig att göra poäng.

Tyskland dominerade spelet, med Mesut Özil i synnerhet peppering Kiralys målmåne, men målvakten visade nivå på dessa försök och det var kvar att ersätta Mario Gomez och med en stor tur av en takt, Cacau att sy upp matchen.

Tyskland kommer också att ha höjts med nyheterna att grupp D-rivaler Serbien förlorade 1-0 till en av världscupens minst favoriserade sidor, Nya Zeeland. The Whites konkurrerade med mycket aplomb och kom bort segern för det - Shane Smeltz visade en stor grad av skicklighet och lugn när han vände det serbiska försvaret innan han avslutade in i vänstra hörnet. Serbiska fans behövde "lugna ner" under åtgärden och letar efter förbättrade prestationer i sina två kvarstående vänskapsmatcher - med hopp om att stjärnspelarna Milan Jovanovic och Milos Krasic kommer att vara på show nästa gång också. Belgien VM tröja 2018

Slovakien, en av Nya Zeelands motståndare i grupp F, kommer att känna sig svårt genom att ha gått bort från sin vänskap mot Kamerun med bara en rita till deras namn. Kamil Kopunek öppnade poängen med en skönhet av ett skott från utsidan av lådan inuti öppningsminuten innan Eyong Enoh utjämnade sent i matchen. När det kommer att bli svåra ånger är Stanislav Sestak fått bollen över linjen, men det missades av tjänstemännen. Om bara de hade dessa tjänstemän istället ...

På torsdagskväll fortsatte Danmark sina VM-preparat med en vänskap mot icke-kvalificerade Senegal, en stark sida (saknade första teamers Thomas Sorensen och Nicklas Bendtner som för närvarande återhämtar sig från skada) lyckades vinna matchen 2-0 med mål från Christian Poulsen och Tomas Envoldsen. Spelet har medfört en extra oro även om det var förstahandsvalet i ryggen - och ryktet varma fastigheter på överföringsmarknaden i sommar - Simon Kjaer lämnade fältet på en sträckare som hade tagit knäskador. Han har blivit uppkallad i den sista danska 23, men tränaren Morten Olsen går för närvarande över fingrarna och hoppas att han kommer att kunna återhämta sig i tid.

Också på torsdagskvällen spelade Uruguay sin enda World Cup-uppvärmnings match framför en hemmamannafigur mot en långtgående israel sida - de var bekväma 4-1 segrar. Diego Forlán öppnade poängen, briljant tog bollen ner för att lugnt avslutade, Álvaro Pereira stakkade hem den andra innan erfarna anfallaren Sebastián Abreu kom av bänken och stängde in på Uruguayas målskyttrekord med ytterligare 2 mål; både coolt taget, men då är det svårt att sakna öppna mål.

Sist men inte minst är två av Englands kommande World Cup-motståndare - Algeriet och USA. Våra afrikanska grupp C-fiender fällde en XI för långt från full styrka och skickades därefter 3-0 av Republiken Irland, som jag säkert kommer att ha varit mer än glada att låna oss (England) en hand i fullmakt, nationerna är det bästa av vänner och alla.

Förenta staterna hade emellertid en mer framgångsrik repetition som de välkomnade Turkiet till Lincoln Center (amerikansk stavning, bah!) Och slog dem sedan 2-1. Alla fem stjärnor vilade i förlusten mot Tjeckien kom in i startlinjen här, och det visade. Landon Donovan och Jozy Altidore kombineras med ett snabbt och effektivt sätt för det första målet och sedan klättrade Clint Dempsey sin markör innan han slog hem från 12 meter ut.