VM 2018 fotbollströjor landslag,sverige fotbollskläder barn,brasilien fotbollströja

Fotbolls-VM 2018 barcelona matchtröja barn,ronaldo fotbollströjachelsea tröja

VM 2018: Han sov en gång på gatorna och förnekade Ronaldo

Den iranska målvakten Alireza Beiranvand blev en övernattningsstjärna efter att han blockerat en straffspark av Cristanio Ronaldo på måndagen i den pågående VM i Ryssland.

Iran dumpades ur världscupen efter att ha spelat ut en 1-1-rutt mot Portugal men inte förrän Beiranvand tog av sig en hjältlös räddning för att stoppa en av de största fotbollsspelarna från scoring. Brasilien VM tröja 2018 barn

Portugal som ledde 1-0 fick straff i 51: e minuten efter att Ronaldo föll i fältet av Saeid Ezatolahi.

2018 FIFA WORLD CUP: FULLDÄCKNING

Ballon d'Or-innehavaren, som har scorat fyra gånger i den här utgåvan tills nu, tog sig upp för att ta sparken men Beiranvand var upp till uppgiften, då han gjorde det rätta samtalet att dyka till vänster för att blockera skottet.

Karim Ansarifard gjorde i stopptiden för att göra det 1-1 men Iran misslyckades med att hitta vinnaren när de kraschade ut ur turneringen.

Iran nådde inte knockoutrunderna, men straffbesparandet skulle ha givit Beiranvand minnena av en livstid. Tillsammans sov målgruppen en gång på gatan, arbetade i en biltvätt och sprang bort från sin nomadlivsstil till Teheran för att uppnå sin dröm om att bli fotbollsspelare.

f:id:fotbollstrojornamn:20180725225341j:plain

FIFA WORLD CUP: FIXTURES | Punkttabell Belgien VM tröja 2018 barn

Efter att ha blivit född i en nomadisk familj och var den äldste sonen, var han en herde tillbaka i tiden. Det var på sin fritid som han brukade spela fotboll och ett lokalt spel som heter Dal Paran, vilket innebar att man kastade stenar på långa avstånd.

Det var vid 12 års ålder att hans familj bosatte sig och han började träna hos en lokal klubb. Trots att han började som en anfallare, menade en skada till målvakten att han tog platsen, gjorde en strålande räddning och förseglade sin plats.

Men det var då att hans verkliga problem började.